Entry: Selamat bersara Wednesday, March 14, 2007



huh.. kenyang nye.. kitorang kat pejabat nie baru meraikan majlis persaraan buat sorang staff kat bahagian kitorang nie... abang osman... aku tengok dia nanges tadi..  sedih agaknya sebab dia dah berkhidmat kat jabatan nie dah berpuluh tahun... kerja dah jadi  darah daging... aku tumpang sedih sebab kehilangan sorang staff yang sporting.... abang osman nie memang best dan tak berkira orang nie... suka bawak makanan... thehehehe...


aku dengan abang osman

tengah hari ni jimat siket makanan sebab dah  melantak dua pinggan bihun dan karipap... karipap abang nasir paling best..  lepas makan nie rasa ngantuk lak.. adeh... dapat lelap nie best nyer...


hadiah yang aku balut untuk abg osman


berdiri tu encik mad, tudung kuning tu ita sebelahnya zarina

kat atas tu antara gambar yang aku ada... ada beberapa camera lagi yang aku belom dapatkan gambar nyer..  ita dengan ina tu sama position dengan aku... kami unit dalaman...

   1 comments

cikscarlet
March 14, 2007   12:15 PM PDT
 
tingat kat ex guru besar yang dah bersara bile tgk muke encek osman tuh...bleh nangis bile cekgu bersara coz tgk murid kasik hadiah , bersalam , dan melambai tangan sebagai lambaian terakhir before kluar dari kawasan skool...sob sob( nangih..)

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments