zaif » wahh sonoknye gi langkawi.. sori la tak dapat join.. banyak lak halangan...
sOdep » nak kenal apa salah nyer.. hiks.. saper nie ek.. kenalkan lar diri dulu..
SpArK » sodep..nk kenl ngan sodep lehh???
sOdep » w'salam semuer
SpArK » askum sumeerr
sOdep » wsalam budak cute..
sOdep » wsalam budak cute..
shen » from taiwan.
K.I.T.A » wahh..layout baru nampak..menarik..tertarik..hehe..
Cute Girl » ade org ke tk ni??????
Cute Girl » nappeee takde org jwb slm sayeee?????
Cute Girl » nappeee takde org jwb slm sayeee?????
Cute Girl » nappeee takde org jwb slm sayeee?????
Cute Girl » nappeee takde org jwb slm sayeee?????
Cute Girl » assalamualaikum summmeeerrr!!!
ard » oitttt...
iza » malam nnt nak gi dating ek???
firdee » salam dep...pa habaq skrg?...
sOdep » nak pegi bawak diri nak tenangkan pikiran.. hiks..
iza » hey..nak pegi mana??
urm..yummiee » ooo..melepak kt lobi rupanya..encik ni keje kt kaunter tu ker??haha..
iza » hye..bizi ker ..lama tak dengar citer..sihat..dah lama tak nampak awak nkat lobi...
lan » Pagi asri....keje molek yer....
pixie » Hai....Jom layan lagu baru kat blog Pixie..Lagu Ratu - Salahkah Aku Terlalu Mencintaimu
dep->snow white » hai.. salam kenal jugak dari saya..
dep->zali » thehehe.. ingat tu sodep bukannsudip ek... thehehe
dep->rowee » nanti saya link kan awak dalam blog saya... thehehe.. selamat berhujung mingu ek..
dep->chitee » a ah lar.. dah bosan dengan layout yang lama tu..
snow white » hai salam kenal
zali » yeah...itulah sodep bila berkata ttg cinta...two thumbs up! yeah! sodep bukan sudip!
roowee » trm kasih lah tuu....boleh exchange link ke???thank's be4
chitee » wahahaaaa... da tuka interface lagi laaaa....
dep » mana ada... artikel biasa ajer lar zan..
afzan06 » hi dep...masyuk di lamun cinta ke?
dep » salam jumaat jugak dari aku.. thehehehe...
mrshai1111 » salam hari jumaat dari shai...
dep » bosan aku dah mula bosan dah nie.. adoilar... huk huk huk...
dep » takda saper ker yang nak masuk bloG akU nier?? theheheheh
dep->roowee » bisa saja ikutan... salam kenal dari saya juga..
dep->hakim » isy... ada masa saya masuk ek... best ker forum tu?
dep->mrshai1111 » salam kerja jugak.. awal ko datang opis shaii..
dep->zali » ole ole dari kampung.. takda menda yang menarik lar.. durian dah abih dah... tinggal tempoyak ajer.. nak ker? hiks..
dep->pixie » yep... aku suka pink lar... tapi ada sorang tu tak suka pink.. nak buat macam mana..
dep->tasya » salam hijrah jugak. mekasih tasya
dep->ard » aku sihat lar wei..
dep->aM » mekasih bang am... abang am mesti dah kerja hari nie ek.. kalau masih bercuti.. selamat bercuti jugak..
dep->puteri » kita dah tengok dah buli balik... best wo puteri..
roowee » boleh ikutan tak???cuma mampir je...!!slm knal dari art..!!!
hakim » sodep. jom ke blog saya.. join forum skali k?
mrshai1111 » salam hari khamis dari org yg berkerja mcm aku... tapi hari ini aku x masuk opis
zali » tulah psal..pink ler pulak.. nak jadik pink panther nih..bawakkan saya ole2 dari kampung ekk..
Pixie » Alamak...Pink pulak..
tasya » haff a gr8 wkend ahead ya..njoy!! n salam hijrah 1427H
ard » weih..... aper kabor???
Am » Selamat bercuti dan selamat berhujung minggu ya mi
puteri » yelah nak nengok buli balik la
sodep » tima kacih.. selamat bercuti jugak
mrshai1111 » salam dari Aloq setaq kedah.. selamat balik kg ye
sodep » jumpa jumaat depan jugak zan.. aku kerja hari tu..
afzan06 » happy holiday!!! c u friday next week!!! take care....
sodep » thehehe.. nak nengok citer aper?? buli balik ek
puteri » ooo kat situ ek. Ok gak janji wayang byk kosong. sat lagi p usha jap la
sodep » aku dah menukar layout baru.. moerkekeke
sodep » mekasih kerana menjawab
mrshai1111 » galaxie kat ampang area... berdekatan giant taman dagang ampang.. kira2 tak jauh dari ampang point le.serta star lrt ampang
mrshai1111 » msjbox sudah hilang.....closed
puteri » sodep kat mana galaxie tu. cuba habaq mai ckit
mrshai1111 » msjbox sudah kembaliiiiiiiiiiiiii
ko_jack » betul ker demam nie.... hehehe..
mrshai1111 » semoga cepat sembuh... jangan main hujan.minum air batu dan banyakkan minum air suam mcm aku ini
afzan06 » APSAL MSJBOX HARI NI HA?
sodep » aku nak kuar nie.. nak jumpa abang aku yang nak balik dah.. huhuhu
sodep » aku dah tipon jun dah.. tanya apa masalahnyer.. dia akan fix masalah nie.. tapi mungkin makan masa.. jadi mungkin ambik masa sikit lar..
mrshai1111 » apasal lak kemarahan??? kita perlu ada kesabaran le... mungkin mula2 boleh timbul tanda tanya.kemana hilangnya msjbox.. ada kah dicuri atau sudah "koma" apa pun semoga msjbox akan kembali semula
sodep » OIc.. ada masalah dengan msj box ek.. ini boleh mengundang kemarahan..
mrshai1111 » assalamualaiku.sejak 5pm semalam msjbox telah menghilangkan diri.kalau nak mesej kat t/board aku scroll ke bawah
sodep » mana dia msjbox nie.. ilang lak dia.. adoilar..
chubbychubba » Ingatkan saat hisab ape la tadi buat suspen je ko ni
mrshai1111 » 1.15am???? kat CC ke entry itu ditaip
Aash » ramai nor abg angkat ko yer..
afitri » alo sodep.. ni emel aku.. afitrimazlam@yahoo.com kang leh la wat review ke ape patut pas aku dgr..hehe
sodep » entah lar.. abang angkat dari labuan datang sini.. so nak ronda ronda dengan dia hari nie..
Ly » berpoye2 kt ner ari nie asri erk?
Ly » Epi Wiken yeah
sodep » kalau cam tu... hari isnin aku hantar... hiks.. kO tinggalkan email kat dalam blog aku nie ek..
afitri » mmg ler nk sgt.. heheh..tQ
sodep » AFITRI... kalau nak saya boleh send kan.. hiks.. memang best
sodep » tak ler.. kat rumah ler.. rumah kawan aku nie..
chubbychubba » eh tak tido ke? ko kat opis ke nih?
afitri » semua lagu bes ke? leh donlod nih..
sodep » cd lagu ajaer... kO pernah denbgar lagu aper dari dalam album tu?
afitri » cd citer ke cd lagu sodep??
sodep » yer.. apa khabar?? dah lama tak dengar berita kO...
chubbychubba » oit sodep pe khabar. boleh tak pinjam bantal ko yang empat bijik tuh?
chubbychubba » oit sodep pe khabar. boleh tak pinjam bantal ko yang empat bijik tuh?
sodep » saya dapat cd tu dari abang angkat saya dari indonesia... dia hantar melalui pos..
afitri » sodep.. bes gilo ko dpt cd AAc.. citer die ko da nengok lom? gitau aa mana nk dpt cd die??
afitri » bes gilo..
sodep » w'salam.. pagi kat lis..